Parkappartementen

Luxueus wonen in een groene omgeving

Profiteer ten volle van het groene panorama in een ruime en luxueuze setting. Je parkappartement in residentie De Wals combineert het beste van twee werelden: vooruitstrevende architectuur in een mooie natuur. Schoonheid en functionaliteit waar het heerlijk wonen en leven is.

Met een zuidelijk gericht terras heb je een prachtig zicht op de omgeving en het groene park. Winter of zomer: het panorama is altijd een lust voor het oog. En zeg nu zelf, wie kan er genieten van een park als eigen achtertuin? In Leanderhof is die luxe standaard.

DE WALS

bekijk typeplan

Je voelt je helemaal thuis in je aangepaste interieur. Samen met onze interieurarchitecten creëer je een warm nest waar elke ruimte optimaal tot zijn recht komt en waar materialen, kleuren, licht en visie perfect aansluiten op jouw leefwereld. Volledig volgens je stijl en smaak. Heerlijk!

Bekijk de beschikbaarheid in het gebouw De Wals hier.

Lifetime Comfort appartementen

Denk vandaag aan morgen

Ontdek de voordelen van levenslang wonen. Je Lifetime Comfort appartement biedt alle luxe van een parkappartement en is slim en flexibel om dat ook in de toekomst te blijven doen. Je appartement schenkt je niet enkel een prachtig panorama in een ruime woning, de ruime flat is ook eenvoudig aan te passen aan veranderende vragen en behoeften. Zo blijf je genieten. Zowel vandaag als morgen.

DE SOUDÉ

bekijk typeplan

Met het concept Lifetime combineert CAAAP bakstenen met dienstverlening, voor zowel comfort als zorg.

De Lifetime Comfort appartementen zijn subtiel ontworpen om toekomstige zorgnoden op te vangen. Dit betekent dat je, in tegenstelling tot een assistentiewoning, pas voor de zorgcomponent betaalt als je die ook effectief nodig hebt. Elk appartement is standaard uitgerust met een noodoproepsysteem. Dit systeem is subtiel ingebouwd en zal enkel geactiveerd worden (koppeling aan centrale) wanneer dit nodig is.

|

Als bewoner van een Lifetime Comfort appartement kan je uit een ruim pakket aan diensten kiezen zoals:

  • Boodschappendienst
  • Warme maaltijden aan huis
  • Thuiszorg
  • Poetshulp

Bekijk de beschikbaarheid in het gebouw De Soudé hier.

Assistentiewoningen

Wonen zonder zorgen

Geniet van een prachtige omgeving en in alle comfort. Assistentiewoningen zijn serviceflats met dienstverlening op maat. Hier woon je zonder zorgen en heb je alle hulp binnen handbereik. Je appartement in residentie De Courbe is aangepast, ruim, volledig toegankelijk en staat helemaal in het teken van aangenaam wonen en leven. De woonassistent helpt je bij alle vragen en noden. En wil je een beroep doen op extra zorgdiensten? Geen probleem. In samenwerking met het OCMW Zwevegem word je op je wenken bediend.

Met het concept Lifetime combineert CAAAP bakstenen met dienstverlening, voor zowel comfort als zorg.

Smart One appartementen

Trendy wonen voor singles, starters en investeerders

SmartOne-woonunits zijn hip, betaalbaar en flexibel: helemaal op maat van starters. Je voelt je meteen thuis in dit vooruitstrevend concept dankzij open ruimtes, een grote lichtinval en een vernieuwende interieurinrichting.

DE VLIEGER

bekijk typeplan
|

Een SmartOne-woonunit in De Vlieger combineert alle technische ruimtes in een centraal meubel. Zo geniet je van een maximale open oppervlakte die je helemaal zelf vormgeeft. Het centrale meubel creëert een natuurlijke scheiding tussen leef- en slaapgedeelte en geeft je de flexibiliteit om te gaan en staan waar je wil. Kies uit verschillende moodboards je eigen look & feel of laat je begeleiden door onze interieurarchitecten voor een eigen totaalconcept. Met SmartOne stap je mee in het wonen van de toekomst!

Woningen

Gelegen naast het Guldensporenpad en te midden van het groen worden er 3 clusters voorzien met woningen voor jonge gezinnen en zij die op zoek zijn naar een compacte woonst met een eigen tuin. De woningen hebben rechtstreeks toegang tot het centrale park en zijn voorzien van eigen parkeermogelijkheden en gemeenschappelijke speelruimte voor de kinderen. De realisatie van deze woningen is voorzien voor 2018.
De woningen zijn ontworpen volgens het SmartOne concept van CAAAP. Door anders en creatief om te gaan met ruimte en materialen brengen we een eenvoudig, compact en fris antwoord op de complexe vraag naar betaalbare woningen.

Commerciële ruimtes

In de eerste fase van het project wordt een 3000 m² aan ruimte voor winkel- handel- en diensten voorzien en dit op het gelijkvloers van de gebouwen De Vlieger, De Wals en De Courbe. De commerciële ruimte is opsplitsbaar tot max. 18 winkelpanden die zich allen langs de Bekaertstraat en het centrale plein bevinden.

Gelegen in het centrum met aan de overzijde van de straat de toegang tot de school, het woonzorgcentrum en op wandelafstand het Sportpunt en het Gemeentepunt zal dit plein fungeren als dé plek voor een bezoek aan de kruidenier, een bank, de dokter, een tearoom,...

Met de komst van ongeveer 180 bewoners in een eerste fase en meer dan 600 voor het hele project zorgt dit meteen voor een zeker kooppubliek. Verschillende typologieën zullen worden aangeboden zoals assistentiewoningen, starterswoningen, gezinswoningen en parkappartementen.